Poceni na čezoceansko križarjenje!

Križarjenje akcija

Na prvi pogled bi se gotovo zdelo, da izrazov poceni in čezoceansko križarjenje preprosto ne moremo uporabiti v istem stavku. Kvečjemu bi trdili, da čezoceansko križarjenje nikakor ni poceni. A takšno prepričanje se vendarle izkaže za zmotno, če vemo, kje iskati dobre ponudbe in kdaj rezervirati razkošna križarjenja. Na ta način je možno dobiti neverjetne programe za smešno ceno!

Kako do poceni križarjenja?

Najboljši način je za poceni križarjenje akcija, veliko pa se da doseči tudi s potrpežljivim brskanjem po ponudbi in z odločitvijo v pravem trenutku. Če velja za križarjenje akcija, v trenutku pridemo do bistveno ugodnejše cene kot v redni ponudbi. Posebej opazni so popusti prav pri dražjih programih, na primer pri čezoceanskih plovbah – če velja za takšno križarjenje akcija, lahko prihranimo več sto evrov.

Križarjenje je treba rezervirati pravočasno. Najboljše cene so odvisne od pravega trenutka, skoraj vedno pa ta napoči že več mesecev pred terminom križarjenja. Treba je redno spremljati ponudbo, saj se cene spreminjajo tudi glede na razpoložljivost mest na ladji.

Razkošne destinacije za ugodno ceno

Ugodno ceno nudijo na primer za križarjenje Bahami, če znamo najti pravo ponudbo. O kakšnih zneskih pravzaprav govorimo? Za enosmerno čezoceansko križarjenje Bahami zahtevajo tudi manj kot 1000 evrov, s tem da gre za kakšne tri tedne plovbe z mnogimi postanki! Če upoštevamo, da gre za razkošno ladjo z bogato spremljevalno ponudbo ter obisk cele palete raznolikih krajev, je to neverjetna cena. In to za tri tedne – toliko časa za takšen znesek ne bi mogli preživeti niti v običajnem hotelu ob morju, kaj šele v luksuzni nastanitvi. Vsekakor za križarjenje Bahami nudijo izjemno priložnost za tiste, ki znajo najti pravo ponudbo. Enako velja za nekatere druge destinacije, ki imajo ustaljene čezoceanske programe.

Treba pa je upoštevati, da so čezoceanska potovanja običajno enosmerna. Upoštevajmo še povratek in morebitne stroške nastanitve na končni destinaciji križarjenja.