Catering tudi za neobičajne dogodke

Catering piknik

Za izraz catering nimamo ustrezne besede v slovenskem jeziku, pa smo se nanjo že tako navadili, da vseeno vsi vemo za kaj gre. Catering pomeni zagotavljanje hrane in pijače za določen dogodek na določeni lokaciji.

Catering piknik je vse bolj priljubljena vrsta druženja tudi v primeru bolj svečanih priložnostih. Če si želite neformalnega druženja in sproščenosti v oblačenju in obnašanju, je piknik vsekakor odlična izbira pogostitve in zabave. Da bi zadovoljili vse vaše želje in potrebe, bo ustrezno usposobljeno osebje catering piknik izpeljalo strokovno in dogodku primerno. Prostor pripravijo vnaprej in ga, če si tako želite in v dogovoru z vami, tudi primerno okrasijo. Prevzamejo skrb za hrano, pijačo in sladice. Catering piknik je lahko ob prijetnih vonjavah sveže pripravljene hrane pred vašimi očmi še bolj doživeta izkušnja. Če pa iz kakršnih koli razlogov taka izbira za vas ne pride v poštev, vam ob dogovorjeni uri hrano dostavijo neposredno na izbrano lokacijo. In prav tako, kot bodo pripeljali, bodo ob zaključku piknika tudi odpeljali, zato si vam res ne bo treba delati skrbi ne s pripravo ne s pospravljanjem.

Ker je organizacija in izvedba takega piknika tudi finančni zalogaj, se pozanimajte za catering cenik. Zagotovo boste v sodelovanju z osebjem poiskali za vas cenovno najustreznejšo rešitev. Različni cateringi ponujajo različne storitve. Tako vam vaše trenutno finančno stanje in catering cenik izbranega ponudnika omogočata različne kombinacije za izpolnitev vaših želja in potreb ob izvedbi piknika. Odločite se lahko med all inclusive ponudbo, ki zajema vse, od prostora, hrane, pijače do sladic. Ali pa se odločite samo za catering hrane, za prostor, pijačo in sladice pa boste poskrbeli sami. Catering piknik in catering cenik ponujata res veliko možnosti kombinacij za uspešno izpeljan dogodek, s katerega bodo povabljenci odšli zadovoljni in polni spominov, vas pa ob prihodu domov ne bo bolela glava zaradi prazne denarnice.