Bovec rafting kot presenečenje za rojstni dan

Team building

Ko kupujemo darila za rojstni dan, včasih res ne vemo več, s čim bi presenetili naše najbližje. Če je oseba, ki jo bomo obdarili, športni tip, potem je dobro, da ji podarimo nekaj v povezavi s tem. Poleg tega je dobro, da je darilo take narave prav posebno, tako, ki ga ne doživimo prav vsak dan. Bovec rafting je na primer storitev, ki nam jo ponuja splet in za katero vemo, da je lahko pravo in noro presenečenje, ki ga naša obdarovana oseba ne bo nikoli pozabila.

Na Bovec rafting lahko skupaj z osebo, ki jo bomo obdarili, odidemo tudi mi. Skupaj se lahko predajamo norim adrenalinskim užitkom, ki ne poznajo meja. Vso potrebno opremo bomo dobili na licu mesta, zato v resnici ne potrebujemo prav ničesar takega, kar bi morali še dodatno kupovati. Spomin na dogodek pa lahko ovenkovečimo tako, da posnamemo nekaj izjemnih fotografij ali pa celo video, ki ga lahko delimo tudi skupaj z drugimi.

Ali se niste naveličali, da se pri načrtovanju rojstnega dne za svojega fanta ali moža zatečete k isti rutini zabave-darila-večerje? Izstopite iz kroga, saj za osebo, ki te dni praznuje svoj veliki dan, ni več presenečenje. Namesto tega pomislite na inovativne ideje, ki jih lahko uživate v načrtovanju in bodo zagotovo naredili, da se bo ta poseben človek počutil, no, poseben! Ponujamo vam 10 idej visit wooden toys shop online, ki jih lahko preizkusite od jutra do večera, zato bo njegov rojstni dan resnično nepozaben casino.
Foto kolaž
Rojstni dnevi “samo jaz in ti” sta čez nekaj časa dolgočasni, zato vključite njegovo družino in prijatelje ter si prislužite piškote za piškote! Dobro načrtujte in svojim ljubljenim (tudi sebi) dodelite abecedo iz H-A-P-P-Y B-I-R-T-H-D-A-Y. Abecede lahko zapišete ali natisnete in vsakega izmed njih prosite, naj pozira z njim in vam pošlje fotografijo. Ko pridejo vse slike, naredite kolaž, mu ga predstavite in si oglejte veselje na njegovem obrazu. Najboljši del? Oddaljenost ni ovira in lahko vključite vse njegove prijatelje in družino, tudi če so v tujini.

Canyoning Soča bo na vas pustila izjemno lep vtis ter doživetje

Pri nas in tudi v svetu je veliko športov, ki v ljudeh vzbudijo veliko adrenalina. Med njimi je tudi že dlje priljubljena športne dejavnost, ki nosi lahko več imen. Poznamo jo pod imenom soteskanje, canyoning ali kanjoning. Vsa imena pomenijo povsem enako športno dejavnost, ki je prepojena z veliko mero adrenalina.

Canyoning Soča je le ena od izbir pri nas, ki velja za najbolj priljubljeno. Soteskanje na Soči je pravo doživetje, ki je namenjeno prav vsem, družinam, večjim skupinam ali pa celo posameznikom, ki se želijo nekoliko oddaljiti od vsakodnevnih skrbi.

Na spletu je canyoning Soča tudi prav posebna storitev, na katero se lahko naročimo kar preko spletne pošte ali pa telefonskega klica v podjetje, ki nam tako storitev ponuja. Poleg tega nam bo podjetje predlagalo še druge podobne dejavnosti, ki nas bodo popolnoma sprostile ter ponesle v povsem druge dimenzije.