Različna plovila v ponudbi za najem

Jadrnica najem

Najem plovila je priljubljena rešitev za tiste, ki želijo počitnice preživeti na odprtem morju. Najamemo lahko različna plovila, pravzaprav smo pri tem zelo prilagodljivi. Običajno se odločimo za kak teden ali dva najema, imamo pa na voljo tudi daljše trajanje najema, kar omogoča izvedbo pravih ekspedicij po morju. Seveda je končna izkušnja v veliki meri odvisna od različnih odločitev, ki jih sprejmemo že ob najemu plovila, zato moramo premisliti o različnih možnostih, ki jih imamo.

Najem jadrnice

Praviloma ima prav jadrnica najem najbolj ugoden in privlačen za tiste, ki iščejo posebne počitnice po ugodni ceni. Upravljanje jadrnice je precej enostavno, sama plovila pa tudi niso posebej kompleksna ali draga. S tem ponuja jadrnica najem, ki je primeren za praktično vsakogar, še posebej pa za tiste, ki imajo dovoljenje za upravljanje s takšnim plovilom in lahko načrtujejo počitnice povsem po svojih željah. Tudi stroški bodo v tem primeru zelo nizki, kar je lahko dobra izbira za cenovno ugodne počitnice na morju.

Prav tako je na voljo jadrnica za najem tistim, ki se želijo na morju predvsem sprostiti. Izberemo lahko najem s skiperjem in dodatno ponudbo, ki nas povsem razbremeni.

Najem motornega plovila

Jadrnice ponujajo čisto posebno izkušnjo, a svoje prednosti ima tudi najem motornega plovila. Ta opcija je praviloma dražja, hkrati pa odpira več priložnosti za razgibano preživljanje počitnic na morju. Z motornim plovilom lažje krmarimo po morskih valovih, hitreje dosegamo svoje cilje in lahko premagamo tudi neugodne razmere. Ravno zato je najem motornega plovila priljubljen med tistimi, ki pri svojih počitnicah ne želijo sprejemati kompromisov.

 

Še vedno pa imamo na voljo različne možnosti oziroma različna plovila. Na eni strani so recimo manjši motorni čolni, ki se uporabljajo za krajše rute, na drugi strani pa imamo luksuzne jahte, na katerih lahko preživljamo tudi daljše počitnice.