Prenosnik ASUS višjega razreda

Na trgu prenosnikov je ogromno ponudbe. Tudi, če se omejimo le na enega proizvajalca oziroma znamko, se izbira le malo zoži. To dokazuje ASUS, priznana znamka s tega področja, ki kupcem ponuja prenosnike vseh cenovnih in kakovostnih razredov. Nekaj težav bodo imeli bržkone tudi tisti, ki se odločajo za računalnik višjega razreda, saj je tudi med temi veliko izbire.

Igričarski prenosniki

V višji razred se bodo gotovo uvrstili prenosniki, namenjeni ljubiteljem računalniških iger. Na tem področju izstopa serija ASUS ROG, ki je pisana na kožo prav takšnim uporabnikom. Gre za prilagojene računalnike, ki zagotavljajo optimalno izkušnjo pri igranju zahtevnih iger. Vsak prenosnik ASUS ROG se uvršča v višji kakovostni razred, saj je v teh računalnikih vgrajena zmogljiva strojna oprema, ki omogoča poganjanje grafično in procesorsko zahtevnih iger, hkrati pa so naprave opremljene še s številnimi dodatki za optimalno igričarsko izkušnjo. Nič čudnega, da se serija ASUS ROG tudi cenovno uvršča v višji razred, saj so izdelki res bogato opremljeni in gotovo najboljša izbira za najzahtevnejše uporabnike.

Poslovni prenosniki

Marsikateri prenosnik ASUS iz višjega razreda pa je namenjen tudi zahtevnim poslovnim uporabnikom. Eno skupino predstavljajo zmogljive delovne postaje, ki so namenjene zahtevnemu delu na terenu, drugo pa elegantni prestižni prenosniki, ki skrbijo za brezhibno delovanje in vsestransko funkcionalnost raznih poslovnežev, ki bi radi tudi na poti koristili luksuz, kakršnega so vajeni v pisarni. To omogočajo prenosniki iz serij ASUS ZenBook in VivoBook, pa tudi kakšen drug prenosnik ASUS bi se dobro obnesel pri takšni uporabi. V vsakem primeru so namreč ti prenosniki zelo zmogljivi in povsem zanesljivi, tako da zagotavljajo odlično izkušnjo pri uporabi v vseh mogočih okoljih, še posebej na poti. Nekateri so opremljeni tudi z mobilnimi moduli, ki omogočajo dostop do interneta preko 3G ali 4G omrežja, pa še mnogi drugi dobrodošli dodatki se skrivajo v bogati zbirki dodatne opreme.